MARINE LE PEN: Papa Franjo je 'globalistički buldog i sluga Novog Svjetskog Poretka'

Francuska predsjednička kandidatkinja Marine Le Pen je napala Franju u nedavnom intervjuu, nazvavši ga globalističkim buldogom koji je odlučio okončati eru nacionalne države i uvesti u Novi svjetski poredak

MARINE LE PEN: Papa Franjo je 'globalistički buldog i sluga Novog Svjetskog Poretka'

Kritizirala je Papu zbog pritiska na zemlje da otvore svoja vrata za neograničeni broj migranata, Le Pen je optužila Franju da traži od država da zanemari svoje građane, piše ILC.

U razgovoru sa portalom La Croix Internationala, čelnica Front Nationala teško je iskritizirala Franju zato što on traži „da država ide protiv interesa vlastitog naroda postavljajući uvjete o prihvaćanju značajanog broja migranata”.

48-godišnjakinja je dodala da, da po njenom mišljenju, izjava argentinskog klerika o imigraciji prelazi granice uloge vjerskog vođe.

„Za mene, to spada u područje politike, pa čak i miješanje u poslove druge države mora obavljati samo šef te države.”

Franjo je tehnički gledano strani vođa suverenog Vatikana – zidom opasanog grada-države s jednim od najstrožih politika useljavanje i azila u svijetu.

Franjo je posvetio uskršnju molitvu u nedjelju stanju migranata i žrtava rasizma. Rekao je okupljenima u rimskom Koloseumu: „Krist, jedini Spasitelj, skrećemo prema tebi ove godine spuštenog pogleda na sramotu.”

Međutim, prema Le Pen, Papa bi trebao prestati koristiti svoju platformu kojom progagira globalno ljevičarski program i početi provoditi više vremena nudeći duhovno vodstvo.

Na pitanje o vlastitim vjerskim pogledima, gospođa Le Pen je rekla: „Imam jaku vjeru, i ja sam sretna da nikad nisam sumnjao u to.”

„Međutim, ja priznajem da sam ljuta na Crkvu jer mislim da se miješa u sve, osim u ono što bi zapravo trebala raditi” – dodala je.

Na pitanje o mogućem drugom krugu izbora protiv Emmanuel Macrona, političara lijevog centra, Le Pen je kazala da je liže usne pri toj pomisli.

„On je besramni globalist koji želi ubrzati potpuno otvaranje granica, slobodnu razmjenu, i evisceraciju Francuske u korist privatnih i financijskih interesa.”

„Ja, s druge strane, predlažem povratak na nacionalnu državu, najučinkovitiju strukturu kako bi se osigurala sigurnost, prosperitet i demokracija, te kako bi zaštitili svoj identitet.”

Izvor: (novi-svjetski-poredak.com)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš