Marketing

Internet portal Gorapress.net je najposjećeniji, najutjecajniji i najrelevantniji internet medij, koji je ujedno i lider u internet oglašavanju.

Posjećenost

Prema podacima Google Analyticsa za decembar 2015. godine, sa 1,7 miliona jedinstvenih posjetitelja i gotovo 19 miliona učitavanja stranica mjesečno, zabilježio je portal Gorapress.net.

Mobilne aplikacije

Portal Gorapress.net je svojim čitateljim dostupan i preko  Android aplikacija koji bilježe svakodnevni rast korisnika.

Gorapress.net Android aplikacija je prema podacima Google Analyticsa u decembru 2015. zabilježila 1.400 jedinstvenih korisnika koji su aplikaciju otvorili 1,7 miliona puta (Sessions) i napravili preko 9 miliona učitavanja stranica (Screen Views).

Gorapress.net na društvenim mrežama

Sa preko 2.000 lojalnih fanova koji su velikom većinom samoincijativno "lajkali" našu stranicu, facebook.com/gorapressnet je jedna od omiljeno online svratište za veliki broj Facebook korisnika koji žele pratiti informacije iz regiona Gore i svijeta.

Cjenovnik i tehničke specifikacije

Cjenovnik oglašavanja za 2015. godinu na web portalu Gorapress.net možete pogledati ovdje. Upute i tehničke specifikacije za izradu bannera možete preuzeti ovdje.

Zahtjev za ponudu

Na vaš zahtjev, bilo telefonski ili emailom, u najkraćem mogućem roku dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera.

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš