Klintonova: Nisam želela da izlazim iz kuće

U prvom pojavljivanju u javnosti nakon poraza na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton nije krila svoju razočaranost.

Klintonova: Nisam želela da izlazim iz kuće

Kako prenosi B92, Klintonova je, u govoru koji je održala u Vašingtonu, rekla da posle objavljivanja rezultata nije želela "više nikad da napusti kuću".

- Priznaću da dolazak ovde nije bila laka stvar. Bilo je nekoliko trenutaka prethodne nedelje kada sve što sam htela da uradim bilo je da se sklupčam uz dobru knjigu i ne izađem iz kuće. Znam da su mnogi od vas razočarani rezultatima. I ja sam, više nego što mogu da opišem. Znam da nije lako. Znam da u prethodnoj nedelji mnogi od vas su se zapitali da li je Amerika zemlja kakva smo mislili da jeste - objasnila je Klintonova i dodala da su podele nastale ovim izborima duboke.

- Amerika je vredna toga. Naša deca su vredna toga. Verujte u našu zemlju, borite se za naše vrednosti i nikada ne odustajte- naglasila je Klintonova, prenosi B92.

Ona se od izbora obratila javnosti samo kratko, a u telefonskom razgovoru sa američkim medijima okrivila je šefa FBI Džejmsa Komija za poraz.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš