Eskimi upozoravaju

Globalno otopljavanje je laž, Zemlja se pomijera, Sunce ne izlazi na istoj strani !

Eskimi koji žive u arktičkom dijelu Kanade, SAD i Grenlanda imali su sopstvenu prognozu, koju su pravili na osnovu gledanja u nebo, zvijezde.

Globalno otopljavanje je laž, Zemlja se pomijera, Sunce ne izlazi na istoj strani !

Oni su nedavno poslali alarmantno upozorenje NASA i čitavom svijetu u kojemu upozoravaju da je globalno otopljavanje laž, manipulacija, da nikakvo globalno zagrijavanje nije uzrok klimatskih promjena i prirodnih katastrofa. Oni tvrde da se Zemlja “pomjerila”, kako se ”zateturala” odnosno, ”nagnula” prema sjeveru, što je dovelo do ”promjene na nebu”.

Stariji eskimi, odnosno starješine, upozorili su NASA-u na činjenicu da Sunce ne izlazi više na istom mjestu na kojem je izlazilo prije. Upozorili su i da im dani duže traju nego ikada prije u u historiji, a tvrde i da su položaj promijenili i zvijezde i Mjesec, što je po njima pravi uzrok promjena temperature i vjetrova koji haraju planetom.

Sve starješine složile su se da je uzrok takvim promjenama pomijeranje Zemlje prema sjeveru. Osim eskima, već godinu dana javljaju se ljudi svuda po svijetu koji tvrde isto. Zemlja se pomjerila i Sunce ne izlazi na istom mjestu.

Navodno mediji tvrde da su NASA-ini naučnici zabrinuti, ali niko ne reaguje na ova alarmantna upozorenja, već se plasira teorija o “klimatskim promjenama”. Oni ili ne znaju uzrok, što bi značilo da je u pitanju Božije upozorenje, ili pak uzrok znaju, ali ga kriju.

Jedno je sigurno, starješine koje pokušavaju, nažalost teško, da dopru do javnosti su složni i kažu: “Ljudi, nebo se promijenilo! Nešto se opasno događa sa našom planetom””!

Tagovi:Eskimi

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš