Vlada odložila sastanak za sredu, nakon plenarne sednice

Vlada Kosova obavestila je javnost da se sednica Vlade koja je bila zakazana za danas odlaže.

Vlada odložila sastanak za sredu, nakon plenarne sednice

Posle razgovora kolacionih partnera kome su prisustvovali i predstavnici Sjedinjenih Američkih država postignut je dogovor da se sastanak vladinog kabineta gde će se razmatriti Nacrt zakona Sporazuma o razgraničenju sa Crnom Gorom, održi nakon sednice Skupštine Kosova koja je zakazana za sredu, saopšteno je iz vlade.

Vlada Kosova izražava punu posvećenost, da nastavi usku saradnju sa međunarodnim partnerima SAD i EU, i posvećena je Ratifikaciji sporazuma o razganičenju sa Crnom Gorom, kao jednoj od glavnih odluka za budućnost građana Kosova.

Vlada Kosova je za danas sazvala sastanak na kome bi se procesuirao Sporazum o razgraničenju sa Crnom Gorom, međutim, sastanku nisu prisustvovali ministri Demokratske partije Kosova.

Kako su preneli pojedini elektronski mediji, u prepodnevnim časovima, predsednik Vlade Isa Mustafa i predsednik skupštine Kadri Veselji održali su sastanak sa američkim ambasadorom Gregom Delavijem u zgradi parlamenta oko koje je bilo pojačano prisustvo kosovske policije. Na sastanku se razgovaralo o novonastaloj političkoj situaciji na Kosovu.

Skupština Kosova će u sredu glasati o nepoverenju vladi, ta tačka je u rad skupštine uvrštena na inicijativu poslanika opozicije. 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš