"Veselji premijer pre Specijalnog suda"

Poslanici LDK-a navode da šef PDK-a, Kadri Veselji, planira da ide na vanredne izbore, sa ciljem da dođe na mesto premijera pre nego što počne sa radom Specijalni sud. On će (sud, prim. red.), prema njihovom mišljenju, najviše štetiti najvećoj stranci u zemlji

"Veselji premijer pre Specijalnog suda"

Smatra se da je predsednik skupštine, Kadri Veselji, izjavio da bi bilo normalno da se održe prevremeni izbori iz više razloga.

Prema mišljenju poslanika LDK-a, Veselji ima za cilj da dođe na mesto najvišeg izvršnog organa pre početka rada Specijalnog suda, jer se ocenjuje da će ovaj sud najviše štetiti PDK-u.

U međuvremenu, opozicione stranke procenjuju da je PDK već shvatio da koalicija nije uspela u mnogim važnim procesima. Međutim, oni ne isključuju mogućnost da se predsednik Skupštine izjašnjava o izborima zbog Specijalnog suda, jer smatraju da će on najviše štetiti stranci koju Veselji vodi.

I politički analitičari takođe veruju da će Specijalni sud uglavnom štetiti PDK-u i to bi mogao biti jedan od razloga da idu na prevremene izbore. Međutim, oni smatraju da neće biti izbora ove godine, ali ni naredne.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš