Veselji: Nema dileme, Kosovo će dobiti vojsku

Kosovo će formirati vojsku i zadržati dobre odnose sa SAD-om i NATO Alijansom, rekao je predsednik Skupštine i lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji na osmoj konvenciji stranke kojoj je prisustvovalo 792 delegata.

Veselji: Nema dileme, Kosovo će dobiti vojsku

Predsednik najveće stranke na Kosovu podsetio je i da evroatlanski put nema alternativu. Veselji je uveren da će Kosovo uskoro formirati vojsku koja će doprineti miru i stabilnosti u regionu.

‘’Neka se drugi bave dilemama, mi ćemo formirati vojsku Kosova koja će biti moderna i profesionalna, koja će biti čuvar sigurnosti naše otadžbine i doprineti miru i stabilnosti u region, naša vojska biće dostojanstvena članica NATO-a, ponos generacija koje su dugo sanjale slobodu na Kosovu, ponos generacija koje će naslediti nezavisnu i suverenu državu, Republiku Kosovo’’, rekao je Veselji.

Veselji je rekao i da je došlo vreme velikih promena, pre svega promena za Demokratsku partiju Kosova.

‘’Mi smo uvek uspevali da do kraja ostvarimo naše ciljeve, nikada nećemo prestati da se borimo za razvijenu ekonomiju, radna mesta za našu omladinu, zakonsku državu, prosperitet u svakoj porodici na Kosovu i sreću na licima naše dece. Nikada nećemo da ostavimo narod Kosova, nikada nećemo ostaviti našu zemlju na  pola puta , mi ćemo pobediti da bi pobedilo Kosovo, mi smo Demokratska partija Kosova, mi smo novi početak‘’, rekao je on.

Na 8. Izbornoj konvenciji Demokratske partije Kosova koja će trajati dva dana, biće izabrani upravni odbor, biće izmenjen i dopunjen statut partije.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš