Veselji: DPK ima glasove za ratifikaciju demarkacije

Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji, izjavio je za Indeksonline da DPK na čijem je čelu ima neophodan broj glasova za ratifikaciju Sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom, prenela je televizija Klan Kosova.

Veselji: DPK ima glasove za ratifikaciju demarkacije

U intervjuu za Indeksonline, Veseli je 2016. godinu gcenio  kao godinu izazova u kojoj je naneta šteta imidžu Kosova On je naveo da, iako su opozicione stranke pokušale da parališu institucionalni život, u tome nisu uspele, prenosi Klan.
 
Komentarišući ratifikaciju Sporazuma o demarkaciji granice sa Crnom Gorom, Veselji, je kao  predsednik DPK-a, rekao je da ova stranka ima potreban broj glasove kako bi se sporazum ratifikovao.

Klan podseća da je  2016. bila  godina brojnih izazova i neslaganja između vladajućih i opozicionih partija koja su eskalirala upotrebom suzavca tokom zasedanja Skupštine, kao i brojnim protestima na ulicama I drugim manifestacijama neslaganja.

Kako se navodi, predsednik Skupštine Kadri Veseli koji je često bio na meti kritika opozicionih stranaka,  pokušavao je da kontroliše situaciju, koja je često eskalirala. Ova televizija ocenjuje da je ovakav razvoj događaja naneo je veliku štetu skupštini, a takođe je loše uticao i na javno mnjenje.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš