Tahiri o Vučićevoj izjavi: Laganje je politika Srbije

"Ne samo sada, već tradicionalno, Srbija je poznata po svojoj politici laži.

Tahiri o Vučićevoj izjavi: Laganje je politika Srbije

Laži Srbije su politička doktrina koja daje inspiraciju srpskom nacionalizmu. Znamo da je laganje politika Srbije" - ovako je kosovska ministarka za dijalog u tehničkom mandatu, Edita Tahiri, za Kohu komentarisala jučerašnje navode predsednika Srbije Aleksandra Vučića da joj je tokom pregovora u Briselu rekao "'ajde izađi napolje sad" i da je to "morala" da učini, jer on, kako tvrdi, "nije hteo da nastavi razgovore".  

Srpski predsednik je, gostujući u Dnevniku RTS-a, a osvrćući se na raniju izjavu Edite Tahiri o njegovoj inicijativi za unutrašnji dijalog o Kosovu, kazao da "ne može da komentariše to što govori Edita Tahiri", ali potom i dodao: 

"Ja bih rekao nešto drugo, što je mnogo važnije. Prosto izgubi svaki smisao ako uđete u neku vrstu komentarisanja njenih izjava. Jedanput sam joj rekao u Briselu, na pregovorima - 'ajde izađi napolje sad i morala je da izađe napolje, jer nisam hteo da nastavim razgovore. Prosto, ponekad nema smisla da slušate i odgovarate. Dakle, bolje da ćutim i ništa ne kažem."

Vučić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, govorio i o iznenadnoj i hitnoj odluci srpske vlade da povuče kompletno srpsko diplomatsko osoblje iz Skoplja. O tome čitajte u posebnoj vesti. 

Izvor: (kossev.info)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš