Tači: Protiv mog brata da se postupa po zakonu

Predsjednik Kosova Hašim Tači zatražio je danas od "organa reda i zakona" da se prema njegovom bratu, koji je danas napao dvije osobe, postupi kao i prema svakoj drugoj osobi, jer, kako je izjavio, nikada neće opravdavati nijedan protivzakonit akt bilo koga, pa ni svog brata.

Tači: Protiv mog brata da se postupa po zakonu

Brat kosovskog predsjednika Gani Tači je danas u prostorijama Kosovskog biroa za osiguranje fizički napao direktora Biroa, Bljerima Puškolija i direktora Osiguravajućeg društva Iljiria Giani Sokolića.

"Biti član porodice visokog zvaničnika ne podrazumijeva imunitet niti amnestiju ni za koga. Pozivam organe reda da slučaj tretiraju u skladu sa zakonom. Samo tako možemo graditi pravnu državu u kojoj ćemo svi biti jednaki pred zakonom", napisao je Hašim Tači na svom nalogu na fejsbuku.

Prištinski mediji su javili da je do fizičkog razračunavanja došlo oko 12 časova u prostorima Kosovskog biroa osiguranja, čiji je Tači visoki zvaničnik.

Na lice mjesta su odmah izašle jedinice policije i nadležni tužilac koji su izvršili uvidjaj i uzeli izjave od učesnika u incidentu.

 

Izvor: (portalanalitika.me)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš