Tači: Narednih dana i nedelja velike odluke

U narednim danima i nedeljama institucije će donositi važne odluke u državnom interesu, čime ćemo ojačati partnerstvo sa našim međunarodnim saveznicima, napisao je predsednik Hašim Tači na Fejsbuku.

Tači: Narednih dana i nedelja velike odluke

Navodeći da su sve institucije posvećene ostvarivanju državnih ciljeva, Tači je poručio da dijalog i eventualni mirovni sporazum samo ubrzavaju realizaciju članstva u Evropskoj uniji, NATO-u i Ujedinjenim nacijama.

,,U narednim danima i nedeljama, institucije Republike Kosova će preduzeti akcije i odluke u državnom interesu i ojačati partnerstvo sa  međunarodnim saveznicima. Sve državne institucije su u službi zaštite, unapređenja i ostvarivanja naših strateških državnih ciljeva. Dijalog i eventualni mirovni sporazum samo ubrzavaju realizaciju naših ciljeva - članstva u EU, NATO i UN. Ovi ciljevi su ostvarivi, sve dok smo ujedinjeni, pozicija, opozicija i civilno društvo, govorimo snažno jednim glasaom i imamo podršku naših međunarodnih saveznika, odnosno američku podršku”, napisao je predsednik Tači.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš