Svedok u slučaju Astrit Dehari umro u zatvoru

Pet meseci nakon smrti pripadnika Samoopredeljenja Astrita Deharija u zatvoru u Prizrenu, osuđenik Naser Makoli koji je delio ćeliju s njim, umro je u ponedeljak u zatvoru u Lipljanu, saopštio je Kosovski popravni zavod ne iznoseći detalje o okolnostima kako ove smrti, prenosi KTV.

Svedok u slučaju Astrit Dehari umro u zatvoru

Međutim, predstavnici pokreta Samoopredeljenje zvaničnici su rekli da je Naser Makoli, bio prva osoba koja je videla mrtvog Deharija u oktobru prošle godine.

"Naser ​​Makoli je bio prvi zatvorenik koji je ušao u Deharijevu ćeliju te tragične noći. On je danas umro u zatvoru u Lipljanu. Čak i pre početka istrage od strane nezavisnog međunarodnog instituta predloženog  od strane porodice, ključni svedok je umro. Teško da nema sumnje da je u pitanju mračni scenario ove kriminalnevlasti", smatra zvaničnik Samoopredeljenja Hisen Dermiši.

KTV podseća da su ostali funkcioneri ove stranke rekli su da je Makoli bi ključni svedok u istrazi u vezi sa okolnostima Deharijeve smrti.

Kasno u ponedeljak Kosovski popravni zavod izdao je saopštenje kojim se potvrđuje smrt Nasera ​​za koga je rečeno da je imao zdravstvenih problema.

Tagovi:svedokzatvor

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš