Skupština Kosova obaveštena: Srpska lista prešla u opoziciju

Poslanik Srpske liste Saša Milosavljević na današnjem zasedanju Skupštine Kosova obavestio je predsjednika parlamenta da srpski poslanici prelaze u opoziciju.

Skupština Kosova obaveštena: Srpska lista prešla u opoziciju

On je pre toga zatražio odgovornost za intervenciju policije u Mitrovici i hapšenje direktora Kancelarije za Kosovo, Marka Đurića i naveo da su tada pretučeni ministri i poslanici.

“Na tom sastanku smo pričali o dugotrajnom miru, o toleranciji, o suživotu, pričali smo o pomirenju. Tražimo da se na odgovornost pozovu i da podnesu ostavke ministar unutrašnjih poslova i direktor policije, a počinioci koji su upotrebili protivpravnu silu da budu kažnjeni”, rekao je Milosavljević, prenosi RTK2.

Odgovorio mu je predsednik Skupštine Kosova Kadri Veseli, koji je istakao da je sramota da neko uđe bez dozvole na Kosovo.

“Mora se paziti na rečnik. Sramota je ući bez dozvole na Kosovo, to nećemo dozvoliti. Nikom nećemo tolerisati da uđe na Kosovo kad želi i da se ponaša kako želi. Ovo je nezavisna i suverena država i u skladu sa tim ćemo se ponašati”, rekao je Veseli.

Poslanici Srpske liste su promenili mesto sedenja i sada su u delu u kojem je opozicija.

Izvor: (kurir.rs)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš