Policija Kosova: Za saobraćaj zatvoren put do graničnog prelaza Jarinje

Policija Kosova je saopštila da je, usled intenzivnih istraga i angažovanja policije, danas na graničnom prelazu Jarinje priveden osumnjičeni D.P,bivši pripadnik Kosvske policije, zbog sumnje na osnovu umešanosti u krivična dela terorizma i napad na ustavni poredak.

Policija Kosova: Za saobraćaj zatvoren put do graničnog prelaza Jarinje

U cilju sprečavanja policijskih radnji i privođenja osumnjičenog pred pravosudne organe, u popodnevnim satima su počele da se okupljaju određena lica/grupe i postavljaju barikade sa vozilima i teškom opremom“, navodi se u saopštenju policije.

Naveli su da iz bezbednosnih razloga Policija Kosova privremeno je zavorila granični prelaz Jarinje za saobračaj.

"Iz bezbednosnih razloga, dok su putevi blokirani u pravcu graničnog prelaza Jarinje, Kosovska policija ga je privremeno zatvorila za saobraćaj, pa građani za saobraćaj treba da koriste druge granične prelaze", navode iz Kosovske policije.

Policija Kosova je ujedno i pozvala građane da ne nasedaju na provokacije već da sarađuju sa policijom koja nastavlja da obezbeđuje sigurnost svim građanima.

„Policija Kosova poziva građane da ne nasedaju na pozive ili eventualne provokacije od strane kriminalnih lica ili grupa, već da sarađuju sa Kosovskom policijom, koja će nastaviti da se zalaže za obezbeđenje svih građana bez razlike, izvođenjem pred licem pravde osumnjičena lica, kao i očuvanje ustavnog poretka Republike Kosovo“, zaključuje se u saopštenju.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš