Policija i Obaveštajna služba Kosova znaju ko je ubio Olivera Ivanovića

Sagovornici lista Gazeta Express bliski ovim institucijama rekli su da one imaju sigurne informacije o autoru ubistva Olivera Ivanovića.

Policija i Obaveštajna služba Kosova znaju ko je ubio Olivera Ivanovića

Najzagonetnije ubistvo posljednjih godina, Olivera Ivanovića, postoji mogućnost da će uskoro biti otkriveno. Kosovske bezbjednosne institucije imaju dovoljno informacija o ubistvu srpskog političara na sjeveru Kosova.

“I Obaveštajna služba Kosova i Policija Kosova imaju informacija o ubici i motivu ubistva Olivera Ivanovića”, rekao je bliski dobro informisan sagovornik.

“Možda još nema dovoljno potrebnih informacija za izvršenje hapšenja, ali su veoma blizu tome. Postoji rizik da ako se sada izvrše hapšenja, da će se istrage oštetiti.”

“U vezi toga, ove institucije, dakle bezbjednosne, obavestili su političke lidere, najverovatnije kosovske ali i srbijanske”, rekao je neimenovani sagovornik.

Oliver Ivanović je ubijen prošlog mjeseca ispred kancelarije njegove partije. On, dva-tri dana prije nego što je ubijen, u jednom intervijuu je rekao da se nalazi u opasnosti od strane Srba.

Izvor: GazetaExpress

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš