Pacolli priznao da je vlada slaba, najavio izbore

Zamjenik premijera Kosova i ministar spoljnih poslova, Behgjet Pacolli, priznao je da je Haradinajeva vlada dosta slaba i da se u zemlji mogu očekivati prevremeni izbori.

Pacolli priznao da je vlada slaba, najavio izbore

On je u intervijuu za RTV 21 izjavio da činjenica da vladini krugovi govore o izborima, pokazuje da je vlada oslabila.

“Vlada je znatno oslabila, pošto i sami krugovi vlade govore o izborima, ali ne želim prejudicirati, ali bi isto bilo grijeh da ova vlada ne nastavi naprijed, jer Haradinaj nije uložio samo svoju energiju, već i duh u ovaj posao”, rekao je on.

On je dalje rekao da je vladajuća koalicija osjetljiva, možda je trpjela i ucijene.

“Koalicija je veoma osetljiva, koja možda trpi i ucijene od ostalih. Uvijek se nešto dešava, uvijek radi nešto i mislim da bi bilo šteta prestati funkcionisati.”

Pacolli je priznao da su izbori u rukama opozicije, zatim je pozvao partije iz opozicje da se pridruže Haradinajevoj Vladi.

“Mislim da su vanredni izbori u rukama opozicije, prema svemu sudeći, mislim da će Kosovo ići na nove izbore. Ja bih pozvao partije iz opozicije da se pridruže vladi, ako su patriote da dokažu da Kosovo ne zavisi od jedne liste (Srpske liste). Pozivam ih da napredujemo u procesima, bilo ko smatra da je patriota”, rekao je Pacolli.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš