Od danas zajedničke patrole kosovske i albanske policije

Saradnjom Ministarstava unutrašnjih poslova Kosova i Albanije, od danas će putevima Albanije i Kosova patrolirati zajedničke patrole saobraćajne policije.

Od danas zajedničke patrole kosovske i albanske policije

Zajedničke patrole poliija Kosva i Albanije biće aktivne do kraja avgusta, kada se očekuje značajno povećanje turista sa Kosova na albanskom primorju. Policijske patrole smenjivaće se svakih deset dana.

"Nastavljamo saradnju, uz ocenu da je ona svih prethodnih godina bila uspešna. Ovo je osma godina u kojoj sprovodimo akciju zajedničkih patrola", rekao je potpukovnik Sabedin Mehmeti, diektor saobraćajne policije Kosova.

"Turistička sezona je počela, tako da je potrebno da kosovska policija patrolira sa nama, a sve kako bi garantovali sigurnost putnika. Dakle, mi nismo tu da kažnjavamo, već da savetujemo i sprečimo saobraćajne gužve", dadao je Mitat Toljaj, direktor saobraćajne policije Albanije.

Predstavnici saobraćajnih policija veruju da će, kao i u prethodnom periodu, zajedničke patrole značajno doprineti smanjenju saobraćajnih nezgoda i poštovanju zakona. Ujedno, apeluju na učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš