Hoti: Problemi se rešavaju političkim sredstvima

Član predsedništva Demokratskog saveza Kosova, Avdulah Hoti, odgovorio je premijeru Kosova na dužnosti Aljbinu Kurtiju, koji je rekao da “neko želi konflikte i krvoproliće na terenu kako bi se vratili razmeni teritorija, odnosno podeli Kosova".

Hoti: Problemi se rešavaju političkim sredstvima

Prema Hotiju, svi problemi će biti rešeni političkim sredstvima.

"Ovih dana neki političari su često pominjali reč "krvoproliće", toliko da je postala i izraz koji se koristi u raspravama o finansijskim i ekonomskim problemima. Srećom, stanovnici Kosova prošli su vreme krvoprolića. Više krvoprolića neće biti", napisao je Hoti na Fejsbuku.

On kaže da će svi problemi biti rešeni političkim sredstvima.

"Sva nerešena pitanja unutrašnje i spoljne politike, bez obzira koliko su složena, biće rešena političkim, demokratskim i ustavnim sredstvima. Mi to garantujemo i sigurni smo u ovakav pristup rešavanju otvorenih političkih pitanja, jer nas u to uvereravaju naši evroatlantski prijatelji", napisao je Hoti.

On dodaje da postoje političari na Kosovu koji koriste izraz "krvoproliće" kako bi postigli svoje političke ciljeve.

"Ali, nažalost, na Kosovu i dalje preživljavaju političari, koji u svojim političkim projektima koriste izraz "krvoproliće" u naporima da postignu svoje političke ciljeve", napisao je između ostalog Hoti na Fejsbuku.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš