Hodžaj sa delegacijom Eurostata o popisu stanovništva

Zamenik premijera Kosova Enver Hodžaj sastao se danas sa izvršnim direktorom za saradnju i statističku koordinaciju u Eurostatu, Eduardom Baredom Kapelotom, sa kojim je razgovarao o pripremi za drugu registraciju stanovništva na Kosovu 2021. godine.

Zahvalivši se na podrškci i saradnji, Hodžaj je obavestio Kapelota o pripremama za registraciju stanovništva, naglašavajući da je u toku procedura usvajanja Zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova.

"Na sastanku sa izvršnim direktorom za saradnju i statističku koordinaciju, Eurostatom Eduardom Baredom Kapelotom, razgovarali smo o pripremi za drugi popis 2021. godine. Obavestio sam ga o pripremama za ovaj proces, a takođe sam zahvalio na stalnoj podršci i saradnji sa Kosovom preko Agencije za statistiku", rekao je zamenik premijera Hodžaj.

Hodžaj je obavestio delegaciju Eurostata o izmenama i dopunama Zakona o zvaničnim statistikama Kosova u saglasnosti sa Pravilnikom Evropskog parlamenta, Zavoda za evropsku statistiku, kao i Evropskim statističkim kodom.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš