Hiseni: Grenel poručio da SAD Kosovo ne može da zaštiti od sopstvenog neodgovornog ponašanja

Predstavnik DSK kojeg je imenovao lider te stranke da razgovara sa ambasadorom Ričardom Grenelom, Skender Hiseni saopštio je da mu je Grenel preneo da SAD ne može da zaštiti Kosovo od sebe, odnosno od neodgovornog ponašanja vlade i njenih lidera.

Hiseni: Grenel poručio da SAD Kosovo ne može da zaštiti od sopstvenog neodgovornog ponašanja

„Uverio sam ambasadora Grenela da je za DSK i narod Kosova strateško partnerstvo i posebno prijateljstvo sa SAD-om sveto i nezamenljivo. DSK nikada neće dozvoliti da se ovo partnerstvo prekine. DSK ostaje posvećena i odlučna da usko koordinira i usaglašava se SAD-om u svakoj oblasti ", napisao je Hiseni.

Grenelova poruka je glasila da Amerika ne može nastaviti da troši stotine miliona dolara na vojsku, pomoć i druge projekte u zemlji u kojoj vlada radi protiv interesa svojih građana, napisao je Hiseni.

 " Amerika ne može da zaštiti Kosovo od sebe, zapravo od neodgovornog ponašanja Vlade i njenih lidera, bila je poruka ambasadora Grenela, koji je dodao da Amerika ne može da nastavi da troši stotine miliona dolara na vojnu i drugu pomoć za projekte u zemlji u kojoj vlada radi protiv interesa svojih građana, "napisao je Hiseni. 

 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš