Danas 57 novozaraženih koronavirusom na Kosovu, nema zaraženih iz opštine Dragaš

Tokom poslednja 24 sata, u Laboratoriji za molekularnu mikrobiologiju u NIPHK i u privatnim laboratorijama metodom RT-PCR, HUCSK je testirao ukupno 678 uzoraka i praćenje kontakata slučajeva na terenu, što je rezultiralo u 57 pozitivnih slučajeva. U roku od 24 sata prijavljena su 4 smrtna slučaja sa pozitivnim virusom SARS CoV-2 (2 slučaja sa Infektivne klinike, 1 slučaj iz regionalne bolnice u Prizrenu i 1 slučaj iz regionalne bolnice u Peći).

Danas 57 novozaraženih koronavirusom na Kosovu, nema zaraženih iz opštine Dragaš

Ukupan broj pozitivnih slučajeva je 14.939 slučajeva od 60.913 osoba za koje se sumnja da su zaražene virusom SARS-CoV-2 i 611 smrtnih slučajeva.

Tokom poslednja 24 sata izlečeno je 137 pacijenata, dok je ukupan broj izlečenih do danas ukupno 12.325 slučajeva, dok je broj aktivnih 2.003.

Pozitivni slučajevi su iz: opštine Priština 16 slučajeva, opštine Gnjilane 6 slučajeva, opštine Peć 5 slučajeva, opštine Lipljan 4, opštine Dečan 3 slučaja, opštine Klina 3 slučaja, opštine Podujeve 3 slučaja, opštine Drenas 2 slučaja, opštine Fushe Kosove 2 slučaja , Opština Mitrovica 2 slučaja, Opština Prizren 2 slučaja, Opština Skenderaj 2 slučaja, Opština Viti 2 slučaja, Opština Vučitrn 2 slučaja i po jedan slučaj po opštinama Uroševac, Kamenica i Kačanik.

 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš