AZEM VLASI OGOLIO VUČIĆA:

“Akcija pripremana duže vremena, čak je i Vučić znao za to, pa je govorio kako će u ponedjeljak biti uhapšeno 26 ljudi…”

“Nisu samo Srbi, nego i Albanci i neki Bošnjaci jer oni u kriminalnim radnjama vrlo dobro sarađuju”, kazao je Vlasi.

“Akcija pripremana duže vremena, čak je i Vučić znao za to, pa je govorio kako će u ponedjeljak biti uhapšeno 26 ljudi…”

Politički analitičar, advokat i bivši visoki zvaničnik Kosova Azem Vlasi komentarisao je jutrošnja dešavanja na Kosovu.

Jutros oko 6 sati i 15 minuta u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici oglasile su se sirene za vazdušnu opasnost. Zbog upada specijalnih jedinica ROSU na sjever, predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je stavljanje svih jedinica Vojske Srbije u stanje pune borbene gotovosti.

“Istražnim organima ovdje, ali i u Beogradu poznato je da dugo vremena na tom sjevernom dijelu Kosova cvjeta i šverc i kriminal. Svaka akcija da se protiv nosilaca kriminala nešto preduzme, u Beogradu se predstavlja kao napad na Srbe, kao zastrašivanje Srba. Ta akcija je pripremana duže vremena, čak je i Vučić znao za to, pa je prije nedjelju dana govorio kako će u ponedjeljak biti uhapšeno 26 ljudi i tako dalje. Ova akcija je obuhvatila priličan broj ljudi, a na osnovu vrlo pouzdanih podataka da se oni bave švercom i drugim kriminalnim radnjama. Nisu samo Srbi, nego i Albanci i neki Bošnjaci jer oni u kriminalnim radnjama vrlo dobro sarađuju”, kazao je Vlasi.

Kako je naveo, svaka akcija izaziva pažnju pa je tako bio i slučaju sa jutrošnjom u kojoj je uhapšeno 19 policajaca. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, s druge strane, kaže da je uhapšeno ukupno 28 osoba – 20 Srba, sedam Albanaca i jedan Bošnjak.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš