Rama: Rekao sam gorku istinu, fašistička histerija bruka Albance

Premijer Albanije Edi Rama reagovao je na negativne komentare koji su mu upućeni posle njegove poruke da su neutemeljene optužbe izrečene na račun Gorana Bregovića, kao i da su Albanci koji osporavaju Bregovića isti kao Srbi koji vređaju Dua Lipu.

Rama: Rekao sam gorku istinu, fašistička histerija bruka Albance

On je na Fejsbuku napisao tekst koji je naslovio kao "Komentar na komentare rodoljuba".

"Kao što su Bregovića učinili srpskim kriminalcem bez ikakvih činjenica, sada viču da sam izjednačio Dua Lipu sa njim! I histerija se nastavlja, ali ne, uopšte nisam izjednačio Dua Lipu sa Goranom Bregovićem, rekao sam gorku istinu da su isti svi oni koji psuju i psuju, na srpskom ili albanskom, umetnike i sportiste sa imenom druge strane. Fašistička histerija koja niti štiti niti odaje počast, već samo bruka Albance, koji nikada ne mogu biti primer mržnje", napisao je Rama.

Premijer Albanije je juče poručio da su napadi na Bregovića bili fašistička histerija, sramna za evropsko državljanstvo Albanaca, za njihovu istoriju i tradiciju, upitavši gde je razlika, na primer, sa onima u Srbiji koji se ljute na Dua Lipu i koriste najprljaviji rečnik na svojim društvenim mrežama, samo zato što je ponosna kosovska Albanka.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš