U akciji kosovske specijalne policije

Povređeni Rikalo još u bolnici

Ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja u kosovskoj vladi Nenad Rikalo, koji je povređen u akciji kosovske specijalne policije, još je u bolnici.

Povređeni Rikalo još u bolnici

On se nalazi na odeljenju intenzivne nege Kliničko-bolničkog centra u Severnoj Mitrovici. Kako javlja reporter TV Prva, on je zadobio povrede grudnog koša, nije životno ugrožen i njegovo stanje je danas stabilno.

Podsetimo, Rikalo je povređen u jučerašnjoj akciji kosovskih specijalaca tokom razbijanja skupa o unutrašnjem dijalogu o Kosovu koji je počeo u Severnoj Mitrovici. Tom prilikom povređeno je preko 30 osoba, među kojima zvaničnici vlade Kosova Rikalo i Željko Jović.

Uhapšen je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, koji je, kako je rekao na današnjoj konferenciji za novinare nakon sastanka s predstavnicima Srba s Kosova i predsednika Srbije u Beogradu, i sam zadobio povrede zbog udaraca kosovske policije. On je, sa šakama zavijenim u zavoje, rekao i da se sada oseća dobro.

Takođe, podsetimo i da su zbog nasilja nad predstavnicima Srba i srpkih zvaničnika, predstavnici Srpske liste, koji učestvuju u radu vlade Kosova i parlamenta, doneli odluku da napuste kosovsku vladu.

Izvor: (RTK2)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš