VUK DRAŠKOVIĆ UZDRMAO SRBIJU

"Crna Gora se zbog uloge CRKVE pretvara u pravoslavni Iran, SREĆOM na Balkan se vraća AMERIKA, i tome se treba radovati..."

Vuk Drašković: Država Crna Gora je starija od Srbije, čudi me kako je narod krenuo za popovima.Crna Gora se pretvara u pravoslavni Iran – u njoj se događa guslanje nakon izbora, kazao je Vuk Drašković za TV Face.

"Crna Gora se zbog uloge CRKVE pretvara u pravoslavni Iran, SREĆOM na Balkan se vraća AMERIKA, i tome se treba radovati..."

“Godinama se govori da Crnogorci ne postoje, da je to izmišljeni narod, da je Crna Gora ustaška. Crnogorci u 21. vijeku izmanipulisani, predaju se stihiji koja je anticivilizacijska, nazadna i retrogradna! Toga nije bilo u Crnoj Gori. U Crnoj Gori se događa guslanje nakon izbora”, kazao je on.

Tri koalicije će, vjeruje Drašković, sastaviti Vladu, a one su, prema njegovom mišljenju, jedinstvene u retrogradnom političkom projektu.

Koalicija, smatra, gusla, pokušava se predstaviti Zapadu da je prozapadna, a nema tu ništa prozapadno. Mandatara biraju u manastiru, crkveni poglavari koji su antizapadni i anticivilizacijski.

“Koalicija je nesložna, šarolika. Sastaviće vladu, mnogo je uloženo u taj projekat, da bi on propao. Ne smije propasti, ne daju moćni pokrovitelji. Granice na Balkanu ne smije niko dirati. Ne vjerujem da će doći do ratnog scenarija. Plaši me globalna situacija koja podsjeća na vrijeme poslije velikog rata. Rusija se javlja kao sila koja je pokrovitelj svakog nazadnog, anticivilazijskog, populističkog, separatističkog, nacionalističkog i nacističkog pokreta u Evropi. Ne može ovo trajati beskonačno. Amerika se vraća na Balkan. Ne treba se plašiti, već radovati tom povratku”, kazao je Drašković u intervjuu za Face TV.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

Korona virus Statistika

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš