ČEDA NAPAO VUČIĆA: "Ako nisi znao šta se dešava s vozom, podnesi ostavku!"

Pogledajte šta nam se desilo u sedam dana. Mnogo radikalizacija u odnosu sa kosovskim Albancima, sankcije Dodiku, a redosled je jasan. Prvo idu sankcije, pa sankcije Republici Srpskoj, pa je onda Srbija pod pritiskom jer se od nje očekuje da na sličan način reaguje..., kazao je Jovanović.

ČEDA NAPAO VUČIĆA: "Ako nisi znao šta se dešava s vozom, podnesi ostavku!"

Lider LDP Čedomir Jovanović, poručio je premijeru Srbije  Aleksandru Vučiću da, ako nije znao šta se dešava sa vozom, treba da podnese ostavku, jer je "katastrofa da se takav potez povuče a da premijer za to ne zna".

  - Pogledajte šta nam se desilo u sedam dana. Mnogo radikalizacija u odnosu sa kosovskim Albancima, sankcije Dodiku, a redosled je jasan. Prvo idu sankcije, pa sankcije Republici Srpskoj, pa je onda Srbija pod pritiskom jer se od nje očekuje da na sličan način reaguje, i eto nas u devedesetim ponovo. Kosovo, to što se desilo je samo dokaz da mi nismo promenili svoju politiku - rekao je Jovanović. 

On je u govoru rekao da se i dalje koketira sa nacionalizmom, i da je potpuna besmislica da nisu znali šta se dešava sa vozom. - Ako Vučić nije znao šta se dešava sa vozom, treba da podnese ostavku, jer je katastrofa da se takav potez povuče, a da premijer to ne zna - rekao je Jovanović.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš