Zbog klizišta privremeno zatvoren ulaz u selo Restelica

Obilne kiše i naglo topljenje snijega izazvali su brojna klizišta na teritoriji opštine Dragaš.

  • Foto: Jusu Hodža
  • Foto: Jusu Hodža
  • Foto: Jusu Hodža
  • Foto: Jusu Hodža
  • Foto: Jusu Hodža
  • Foto: Jusu Hodža

Od jutros oko 8: 30 časova, zbog klizišta privremeno je zatvoren put na ulazu u selo Restelica. Klizište se dogodilo na mjetu zvanom „ Crven kamen“ koje se nalazi ispred tunela posmatrajući situaciju iz Restelice.

 Velika količina zemlje natoljena vodom  obrušila se  na glavni put, pa je tom prilikom  došlo do privremenog obustavljanja  saobraćaja prema selu, odnosno do privremenog zatvaranja ulaza u selo.

Podpredsjednik za zajednice Šerif Aga, hitno je pozvao nadležne službe  u Opštini Dragaš, da intervenišu i da se rasčiti ulaz u selo od velike količine zemlje.

Direktor direktorijata za hitne intervencije, Muselj Halili, kazao je za naš portal da je njrgov Direktorijat  preduzeo neophodne mjere te da je i da je pozvao kompaniju koja održava ovaj deo puta, kao i to da su  da su se oni veoma brzo odazvali i stigli na licu mjesta. Trenutno se ekipe  firme koja održava regionalne putne pravce „ Drini kompani“ nalaze na licu mjesta, i u toku je rasčišćavanje terena. Prema informacijama sa terena očekuje se da će za sat vemena biti zemlja rasčišćena i put do sela otvoren.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš