U saobraćajnoj nesreći na putu Dragaš - Radeša poginuo mladić

Danas negdje oko 8 i 20 časova na putu Dragaš – Radeša, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedan mladić izgubio život.

  • Šahta u kojoj je udario nesretni mladić automobilom
  • Šahta u kojoj je udario nesretni mladić automobilom
  • Šahta u kojoj je udario nesretni mladić automobilom

Prema informacijama do kojih je došo portal Gorapress, žrtva je iz sela Ljubovište, inicijali žrtve su:  E.R.  i star oko 22 godine.

Slučaj je potvrdio je portparol kosovske policije za region Prizrena Veselj Gaši, koji je rekao da se sumnja da je do nesreće došlo kao posljedica nepoštovanja saobraćajnih pravila, uključujući prekoračenje brzine, nekorišćenje sigurnosnog pojasa , a osumnjičen je i za korištenje mobilnog telefona,  rekao je Gashi.

Stradali mladić se kretao od Dragaša prema Radeši i iz za sada nepoznatih razloga udario je automobilom marke GOLF - 2, u šahtu za vodu. Na osnovu informacija do kojih je došo portal Gorapress, on je pronađen desetak minuta nakon nesreće i hitno je prebačen u Domu zdravlja u Dragašu, gde su lekari pokušali reanimaciju. ali nažalost nisu uspeli da ga spase.

Prema izjavama ljudi koji su ga zatekli na licu mjesta najverovatnije da je usled povrede glavne atterije  od stakla polomljenje šoferšajbne iskrvario. Slučaj je predat javnom tužilaštvu.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš