Vakat pozvao svoje glasače da podrže kandidata PDK za predsjednika Shabana Shabanija

Vakat pozvao svoje glasače i simpatizere da u nedelju 19. novembra, kada se održava drugi krug lokanih izbora, masovno uzađu na birališta i podrže predsjedničkog kandidata Shabana Sahabanija.

---

U skaldu sa koalicionim spoazumom potpisanim u petak, 10.11.2017. godine,  između DSV iz Dragaša, članice Koalicije Vakat i ogranka PDK iz Drgaša, danas je sa sastanka izvršnog odbora, poslata poruka biračima i simpatizerima ove parije, da u nedelju kada se održava drugi krug lokalnih izbora podrže predsjadničkog kandidata iz redova PDK, Shabana Shabanija.

Nakon ostvarene pobjede Koalicije Vakat u prvom krugu  na lokalnim izborima, gdje smo objezbjedili tri predstavnika u zakonodavnoj vlasti, glasanjem u drugom krugu za našeg koalicionog partnera PDK, i zajedničkog predsjedničkog kandidata Shabana Shabanija, ostvarićemo adekvatnu zastupljenost i u izvršnoj vlasti, koja će nam omogućiti ostavrivanje svih predizbornih obećanja koje smo dali građanima naše  opštine, a koja  se odnosi na veću zaposlenost, potpunu integraciju, sigurnost, zdrasvenu zaštitu kao i povezivanje sa regionom, istako je između ostalog, Usmen Baldži, predsjednik DSV-a, članice Koalicije Vakat.  

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš