UNMIK donirao Opštini Dragaš 90 paketa pomoći, koje će biti podeljene ugroženim porodicama

Danas su predstavnici Misije Ujedinjenijih nacija na Kosovu, donirali Opštini Dragaš 90 paketa pomoći, koji će biti podeljeni najugroženijim porodicama

Pomoć su primili ispred Opštine Dragaš, zamjenici gradonačelnika, Seljami Saiti i Šerif Aga, kao i koordinator za prava zajednice i integraciju Uzair Hamza.
Donirani paketi sadrže prehrambene artikle i higijenski materijal. 50 su s prehrambenim proizvodima i 40 su s higijenskim materijalom, koji će u narednim danima biti podeljeni najugroženijim porodicama u Opštini Dragaš.
Kako su istakli predstavnici UNMIK-a, u narednih nekoliko dana biće dopremljeno Opštini Dragaš i pomoć u zaštitnoj opremi, koji će biti namijenjen prije svega institucijama koji su svakodnevno na terenu, a naravno i građanima..
Zamjenici gradonačelnika, Seljami Saiti i Šerif Aga, kao i predstavnik Kancelarije za prava zajednice Uzair Hamza  zahvalili su se predstavnicima UNMIK-a  u ime  Opštine Dragaš kao i u ime svih građana   na donaciji koja je dobrodošla pomoć ugroženim porodicama u vrijeme pandemije Covid19.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš