U Ljubovišti završeni radovi na pokockavanju ulica

Danas je predsjednik Demokratske stranke Vatan i zamjenik ministra ekonomije, Usmen Baldži zajedno sa zamjenikom gradonačelnika za zajednice, Šerifom Agom, odboricima iz Kolalicije Vakat, direktorima direktorijata, posjetio selo Ljubovišta, gdje se izvode završni radovi na pokockavanju ulica u ovom selu.

Projekat je finasiran od strane Opštine Dragaš. Vrijednost projekata pokockavanja ulica iznosi 20 hiljada eura. A radove izvodi građevinska firma “ Seti Komerc” iz Suve Reke.

Budžetom za 2019. godinu prdviđeno je 20 hiljada eura, za pokockavanje ulica u selu Ljubovišta."Ovo je prvi projekat koji je zaočeo i završava se u predviđenom roku, kazao je za naš portal, Usmen Baldži, i nastavio. Mi smo u Ljubovišti ove godine u skladu sa zahtjevima mještana pokockali četiri ulice, ukupne površine 1500 metra kvadratnih i biće postavljene bankine u dužini od 40 metara na putu koji vodi prema selu Lještane. Sve ovo  će uticati na bolju bezbjednost u saobraćaju naročito u zimskim mjesecima", istako je Usmen Baldži i nastavio.

"Ove naše infrastrukturne aktivnosti su  deo naših predizbornih obećanja, koje za sada bez ikakvog problema realizujemo. Naravno u narednom periodu nastojaćemo da ispunimo i sva naša druga  predizborna obećanja, naročito ona koja se odnose na povezivanje Gore sa Albanijom i Makedonijom. Očekujem da uskoro počnemo sa radovima na proširenju puta Žur – Dragaš, kao i uz pomoć turskog KFOR-a na izgradnju zaobilaznice prema Restelici. Za razliku od drugim mi se ne bavimo tračevima. Mi radimo i stalno smo sa narodom. Djelimo istu sudbinu i iste probleme. Znamo da je infrastruktura jako bitna, ali takođe i znamo da je otvaranje novih radnih mjesta naš prioritet i ključ za opstanak preostalog stanovništva", istako je predsjednik DSV-a Usmen Baldži.

 

Izvor: (Redakcija gorapress.net / plaćeni sadržaj)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš