Vučić u Gori osvojio 78 % glasova

SNS i Goranci odneli pobedu u opštini Gora

Izborna lista Aleksandar Vučić Srbija pobeđuje je u opštini Gora na Kosovu i Metohiji odnela ubedljivu pobedu sa 78 odsto osvojenih glasova, saopštila je Građanska inicijativa Goranaca, čiji je presednik Orhan Dragaš.

SNS i Goranci odneli pobedu u opštini Gora

GORA - Izborna lista Aleksandar Vučić Srbija pobeđuje je u opštini Gora na Kosovu i Metohiji odnela ubedljivu pobedu sa 78 odsto osvojenih glasova, saopštila je Građanska inicijativa Goranaca.

SPS je osvojio 11 odsto,  a DS tri odsto glasova.

"Građanska inicijativa Goranaca, kao jedina politička i nacionalna organizacija Goranaca, deli iste vrednosti sa predsednikom SNS, Aleksandrom Vučićem", poručuju iz te inicijative.

Goranci koji žive u Gori ali i u celoj Srbiji su, kažu, prepoznali u SNS pravog iskrenog koalicionog partnera a u Aleksandru Vučiću jedinog državnika koji može i hoće ovu zemlju da pokrene da radi i da se izbori sa korupcijom i kriminalom koji Srbiju već 20 godina drže kao taoca.

"U Vučiću vidimo državnika koji će Srbiju odvesti u porodicu Evropskih naroda, kao punopravnog člana EU. Aleksandar Vučić će u Gorancima i Građanskoj inicijativi Goranaca imati pouzdanog saradnika i saveznika u toj borbi", naveo je predsednik GIG Orhan Dragaš u izjavi dostavljenoj medijima.

Izvor: (Tanjug)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš