Šerif Aga: "Uprkos snjegu svi putevi u Opštini Dragaš prohodni"

Talas snježnog nevremena koji je zahvatio opštinu Dragaš stvorilo je mnoge probleme, naročito vozačima.

 Šerif Aga: "Uprkos snjegu svi putevi u Opštini Dragaš prohodni"

„Na većinu lokalnih puteva opštinske službe su bile prinuđene da u petak i subotu čiste snjeg, kakao bi objezbedili normalnu komunikaciju prema svim naseljima", kazao je za portal gorapress.net Šerif Aga, podpredsjednik za zajednice u Opštini Dragaš, i nastavio. "Mi smo bili prinuđeni da ponovo angažujemo vozače kojima je bio isteko ugovorni rok, obzirom da se zimska sezona završila 15 marta.

Želim da napomenem da nećemo dozvoliti nikakav propust koji bi bio na štetu građa. Ja smatram da naši grašani zaslužuju da uživaju u svim benefitima koje će im objezbediti lokalna vlast i u skladu sa tim ću poduzimati potrebne mjere.

Postoje određene poteškoće, međutim, ako postoji dobra volja to će se brzo rješiti. Ja kao podpredsjednik Opštine želim da naglasim da u Opštini imamao veoma kvalitetne i stručne ljude u svim direktorijatima i uz dobru kordinaciju sve se može prevazići.

Neprekidno sam u kontaktu sa gradonačelnikom i direktorom direktorijata za zaštitu spašavanja i javnim predstavnicima kancelarije za zajednice, Ministarstvom za infrastrukturu i naravno sa svim drugim službama u zavisnosti od potreba, a sve sa ciljem da našim građanima omogućimo da uživaju u svim pravima koje imaju kao ravnopravni građani Republike Kosova“, istako je Podpredsjednik za zajednice Šerif Aga.

Izvor: (Redakcija/gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš