Sela Restelica, Kruševo i Zlipotok nakon četiri dana dobili struju

Danas oko 11 časova uspostavljeno je redovno snabdevanje električnom energijom prema selima; Zlipotok Restelica, dok su mještani Kruševa sinoć dobili struju.

Sela Restelica, Kruševo i Zlipotok nakon četiri dana dobili struju

„Jak vjetar je sapleo žice na visokonaponskoj mreži kod Zlipotoka i morali smo cjelu trasu da prepešačimo da bi pronašli mjesto gdje je došlo do kvara, kazao je  za web portal gorapress.net, predstavnik KEDS-a u  Dragašu, Seljami i nastavio. Mi smo juče uspjeli da otklonimo kvar i neka sela su juče dobila struju, ali je ponovo došlo do kvara, tako da smo danas ponovo poslali ekipe na treneu i sanirali smo  kvar“, istako je  predstavnik KEDS-a u Dragašu, Seljami.

Ogorčeni mještani Retselice su više puta dolazili  u prostorije KEDS-a u Dragašu da prijave kvar, a za pomoć su se obratili i direktoru  poljoprivrede i šumarstva Bajramu Hodži, inače mještaninu Restelice.

„Ja sam više puta komunicirao sa predstavnicima KEDS-a u Prištini i mogu vam reći da se oni krajne neodgovorno i neprofesionalno ponašaju prena potrošačima.

U jednom dopisu putem mejla, napisali su da je u pitanju restrikcija, pa su u drugom dopisu napisali da neznaju da li je restrikcija, zaista  je to neodgovorno da se neko poigrava sa nama. Restelica je jedno od najvećih sela na Kosovu i krajne je neodgovorno da toliki broj ljudi ukljućujući i mještane Zlipotoka i Kruševa četiri dana bude bez struje.

Mještani su ogorčeni i bojim se kako će narednog mjeseca inkasanti čitati brojila“, istako je Bajram Hodža, direktor Poljoprivrede šumarstava i rularnog razvoja.

Takođe mještanin Restelice i savjetnik u Ministarstvu turizma, Šerif Aga kazao je za naš porlal da ovakva neodgovornost prema potrošačima stvara animozitet prema kompaniji i znatno će uticati na redovnost isplate.

Poznato je da je Opština Dragaš u red najboljih platiša, i trebala bi ova kompanija da se odgovornije ponaša prema svojim odgovornim potrošačima. istako je Šerif Aga.

Isprovocirani dugom nestašicom struje i neodgovornosti  KEDS-a prema potrošačima juče se gupa mladih iz Zlipotoka sa nekoliko automobila okupila ispred predstavništa  KEDS-a u Dragašu da bi zatražili da se hitno sanira kvar na mreži.

„Nažalost naišli smo na zaključane prostorije. Katanac je bio na vratima“, kazali su mladići iz Zlipotoka.

Vjerujte da smo toliko bili isprovocirani da smo željeli da posećemo sve bandere kroz selo kakao bi na taj način iskazali revolt prema kompaniji. To bi i uradili da danas nije saniran kvar, istakli su mladići iz Zlipotoka koji su juče bili ispred KEDS-a u Dragašu.

Izvor: (Redakcija/gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš