Preliminarni rezultati u Gori po selima

Na vanrednim palamentarnim izborima u Gori najveći broj glasova osvojila je Koalicija Vakat. Za njom sledi Jedinstvena Goranska Partija, pa Pokret za Goru i najmanji broj je osvojila Građanska Inicijativa Gore.

Preliminarni rezultati u Gori po selima

Prema izvještajima sa biračkim mjesta u Gori je bilo 2981 ispravan glasačkih listića. Zabrinjavajuća je činjenica da je u pojedinim sredinama bio veliki broj nespravnih glasačkih listića. Za razliku poslednjih parlamentarnih izbora, na ovim izborima zabjelježen je veoma mali broj glasova koji je dat albanskim političkim partijama. Izbori su protekli u fer i demokratskoj atmosferi i na biračkim mjestima nisu zabjeleženi nikakvi incidenti.Prema izvještajima sa biračkim mjesta u Gori je bilo 2981 ispravan glasačkih listića.

Zabrinjavajuća je činjenica da je u pojedinim sredinama bio veliki broj nespravnih glasačkih listića. Za razliku poslednjih parlamentarnih izbora, na ovim izborima zabjelježen je veoma mali broj glasova koji je dat albanskim političkim partijama. Izbori su protekli u fer i demokratskoj atmosferi i na biračkim mjestima nisu zabjeleženi nikakvi incidenti.Prema izvještajima sa biračkim mjesta u Gori je bilo 2981 ispravan glasačkih listića. Zabrinjavajuća je činjenica da je u pojedinim sredinama bio veliki broj nespravnih glasačkih listića. Za razliku poslednjih parlamentarnih izbora, na ovim izborima zabjelježen je veoma mali broj glasova koji je dat albanskim političkim partijama. Izbori su protekli u fer i demokratskoj atmosferi i na biračkim mjestima nisu zabjeleženi nikakvi incidenti.

Izvor: (Redakcija)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš