Poziv poljoprivrednicima iz opštine Dragaš da se prijave za grantove

Nevladina organizacija Inicijativa za Poljoprivredni Razvoj Kosova (IADK) sprovodi projekat "Podrška lancu vrednosti LAB (Aromatske Ljekovite Biljke) kroz stvaranje zaposlenja i nastavak izvoza", podržan od strane Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, ovlašćen od Vlade Savezna Republika Nemačka.

Poziv poljoprivrednicima iz opštine Dragaš da se prijave za grantove

Poljoprivrednici iz opštine Dragaš su pozvani da se prijave za grant.

 

Opis projekta:

IADK sprovodi projekat "Podrška lancu vrijednosti LAB (Aromatske Ljekovite Biljke) kroz stvaranje radnih mjesta i nastavak izvoza" uz podršku GIZ donatora iz Njemačke. Ovaj projekat će distribuirati grantove od preporučenih paketa lekovitih i aromatičnih bilja od strane IADK stručnjaka.

 

Prava za apliciranje:

•           Mali i srednji poljoprivrednici, kao i kompanije koje su zainteresovane za uzgoj LAB (Aromatske Ljekovite Biljke).

•           Poljoprivrednici koji imaju ideje da pokrenu ili prošire proizvodne kapacitete koji generišu dugoročne prihode domaćinstava od LAB i biznisa.

•           Prioritet će biti dat populaciji koji imaju potrebu i koja ziva  ruralnim područima sa najgorim ekonomskim uslovima.

Zainteresovani kandidati mogu primiti aplikacije i formu biznis plana tokom informativnih sastanaka, u kancelariji IADK-a (Selo: Sfaraçak i Ulët, br.11, 42000 Vushtrri), web stranici IADK (http: /www.iadk.org), na Facebooku IADK ili u opštini.

hajraegzona@gmail.com

ema.kursumlija@gmail.com

Napomena: Prijave moraju biti podnesene u roku do 14.02.2020

Za dodatne informacije možete kontaktirati ove kontakt brojeve:: +383 (0) 44 777 036

              + 383 (0) 49 777 046

Iskreno

Zenel Bunjaku

Izvršni Direktor IADK

 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš