Područje Restelice nedelju dana bez „vala“ signala za mobilnu telefoniju

Mještani Restelice i okolnih sela nedelju dana su bez redovnog snabdevanja signalom “vala“ za mobilnu telefoniju.

Područje Restelice nedelju dana bez „vala“ signala za mobilnu telefoniju

Direktor za inspekcije i poljoprivredu Bajram Hodža, inače mještanin Restelice, kazao je za naš portal da su se više puta u ovih nekoliko dana obraćali nadležnima iz ove kompanije tražeći da uspostave  signal, međutim do danas nisu dobili nikakav odgovor.

Nezadovoljni mještani kazali su za naš portal, da je ovakvo ponašanje kompanije krajne neodgovorno prema potrošačima, naročito u ovom periodu kada je većina naših građana provode odmore u svojim rodnim selima.

Restelica sa selima u okruženju ima veliki broj klijenata koji koriste usluge ove kompanije, i ovakvo  neodgovrno ponašanje komapnije prema klijentima biće na štetu kompanije i urušiće stečeni imidž koje je kompanija  gradila godinama. Bićemo prinuđeni da potražimo alternativu kod druge kompanije jer se ovo više nemože trpjeti, kazali su za naš portal revoltirani mještani Restelice. Sada su letnji odmori i nije u redu da smo od ove kompanije ostali uskraćeni za neki normalani vid komunkacije koji je danas u vjeku u kojem živimo u skaladu sa svakodnevnim potrebama.

Svi smo se navikli da imamao i internet i normanu telefonsku vezu, i ovim putem apelujemeo na nadležne da poprave svoje odašiljače koji najvjerovatnije zbog nedostatka napajanja sa električnom energijom ne fukcionišu  kako treba.

Izvor: (Redakcija)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš