Od jutros pada snijeg na području opštine Dragaš

Od jutros je na području Opštine Dragaš počeo da pada snijeg. Intenzitet padavine je za sada slab, i trenutno visina snježnog pokrivača kreće se od 5 pa sve do 20 centimetra u zavisnosti od nadmorske visine naselja gdje se oni nalaze.

„Drini Kompani“ je kompanija će i ove godine održavati reginalne i lokalne putne pravce, kazao je za naš portal direktor Direktorijata za hitne intervencije Murselj Haljilji i nastavio.

„Ja sam od kompanije  tražio da sve nedostatke  i propuste koji su se dešavali  prošle godine budu ispravljeni, i dobio sam uvjeravanja da će  za ovu zimsku sezonu firma angažovati još dva kamiona i nekoliko  traktora za održavanje puteva u naseljima sa većom nadmorskom visinom“, istako je Murselj Haljilji.

Dok ovo javljamo saobraćaj se na većinu lokalnih puteva odvija veoma otežano, a kamioni za održavanje lokalnih puteva još nisu stigli u većinu naselja. Očito da će njihiva uvjerenja da neće praviti propuste kao prošle godine su po svemu sudeći samo prazna obećanja. Nažalost.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš