Nastavljeni radovi na uređenju centralnih ulica u Dragašu

Radovi na ovom projektu započeti su prošle godine. Ovim projektom je previđeno uređenje ulica i trotoara, kao i uređenju centra. Radovi na projektu su nastavljeni prije nekoliko dana.

---

Projekat je finasiran od strane Ministarstva za infrastrukturu, i vrijednost radova je oko pola miliona eura.
Projektom je predviđena izgradnja trotoara i postavljanju novih kocki od ulaza u Dragaš pa sve do policijske stanice u Dragašu i uređenje cetra  ispred Opštine i izgradnja trotoara i pokockavanje do zgrade suda.
U centru je predviđena izgradnja kružnog toka, a sam centar ispred opštine sve do pošte, biće pokocan i taj deo će biti namijenjen samo za pješake.

Gradonačelnik Opštine Dragaš, Šaban Šabani kazao je za portal gorapres, da je Skupština dala saglasnost da se nastavi s projektom koji je započet još prošle godine, usprkos situaciji koja je nastala proglašavanjem pandemije od krona virusa i same situacije nastale pandemijom.. On je naglasio  da je situacija što se tiče korone virusa u opštini Dragaš stabilna i da će se nastaviti sa aktivnostima na izgradnji ingrastrukture i  u naesljima u  skladu sa predviđenim planom za 2020. godinu.


Na slici se može vidjeti kakao će biti uređen centar ispred Opštine

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš