Održana IV izborna skupština GIG-a

Murselj Haljilji izabran po treći put za predsjednika GIG-a

U subotu, 25.06.2016. godine održana je četvrta izborna Skupštini političke parituje GIG -Građanske inicijative Gora.

Pored delegata na Skupštini su bili prisutni kao gosti i predsrtavnici drugih političkih partija koji djeluju u Opštinu Dragaš, kao i predstavnik centralne izborne komisje Hadži Berisha.

Od ukupno 51, prisutvovalo je 47 delegata. Što je shodno statutu GIG-a, Građanske inicijative Gore, bilo sasvim dovoljno da Skupština može ne ometano da radi i donosi legitimne odluke.

U prvom djelu Skupštine odnosno u svečanom djelu Skupštine, najpre se prisutnima obratilio  dosadašni predsjednik GIG-a,  Murselj Haljilji koji je podneo referat Skupštini o radu stranke za protekli period. Nakon njega Skupštini se obratio i dosadašnji podpredsjednik, Deir Jilmazi, a nakon toga skupštini su se obratili kratkim pozdravnim govorima predstavnici političkih partija odnosno gosti.  

U radnom djelu Skupštine izabran je glavni odbor od 21 člana. Za predsjednika partijje bio je jedini kandidat Murselj Haljilji i on je izabran da po  treći  da bude na čelu ove partije. Obzirom da nije bilo protiv kandidata, izabran je  javnim glasanjem, odnosno aklamacijom.

Za njegovog zamjenika izabran je takođe po treći put  Deir Jelmazi, a za sekretara parije delegati su glasali za  Serveta Ahmetija. Mandat izabranim predstavnicima trajaće četiri godine, kakao je i precizirano statutom ove paruje.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš