Predizborni skup Koalicije Vakat

Ljubošta: Ovo je slobodna zemlja, i zato glasajte bez straha, poručeno sa skupa

Sinoć je Koalicija Vakat održala promotivni skup u selu Ljubošta. Skup je održan u seoskoj poslastičarnici.

Skup je otvorio podpredsjednik DS Vatan, Uzair Hamza. Predstavljajući kandidate sa liste on je između ostalog naglasio. "Danas vam predstavljamo naše najbolje kandidate koji zrače svojim autoritetom.

Naša lista je sastavljena od uglednih intelektualaca koji će vas u narednom periodu predstavljati u Skupštini Dragaša. Večeras smo ovde sa velikim timom i kandidatima kako bi vam predstavili svoj program. Ovakvo  masovo prisurvo naših aktivista  dovoljno govori da smo mi partija koja poštuje svoje birače.

Mi smo najorganizovanija partija u Opštini sa veoma jakom partiskom strukturom. Budite ubeđeni da nećemo dozvoliti  da se demokratski prosei u Gori odvijaju sa ucenama  i pretnjama.

Mi smo ljudi koji su se devedesete javno suprostavili  totalitarnom režimu, i zato  ćemo stati u odbrani svakom pojedincu kome se bude pretilo, a onima koji prete i zastrašuju poručujemo da će zbog toga odgovarati i pred Bogom, a i pred institucijama Republike Kosova.

Ovo je slobodna zemlja u kojoj žive slobodni ljudi, i zato glasajte bez straha za koga vi želite. Istakao je između ostalog Uzair Hamza, podpredsjednik DS Vatan.

Veljid Hadžisin dosadašnji odbornik u Skupštini Optine Dragaš govoreći o svojim iskustvima u Skupštini istakao, da je u poslenjem mandatu bilo veoma teško raditi.

Često smo bili preglasavani a ja sam bio i prinuđen da napustim mjesto predsednika Komiteta za zajednice zbog toga što nisam mogo da izbalansiram svoj stav i politiku prema nekim događajima., istako je između ostalo Veljid Hadžisin.

Nakon toga mještanima Ljubošte su se prestavili ostali kandidati sa liste. Najpre se predstavio  direktor Urbanizma, Bean Hadžiasan, zatim, Jasmir Idrizi, Vezaip Kajkuš, i na kraju je prisutnima izložio svij program kandidat za gradonačelnika, Šerif Aga.

 

Plaćeni sadržaj

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš