Koalicija Vakat započela je predizbornu kampanju obilaskom radova na otvaranju puta Brod - Restelica

Nakon sastanka izbornog štaba na kome je predstavljena lista kandidata, Demokratska stranka Vatan, članica Kolacije Vakat je obilaskom radova na izgradnju puta Brod -,Restelica započela je svoje predizborne aktivnosti.

--

“Mi smo još prje nekoliko godina kao partija izgradili priotrte, i sada smo u fazi realizacije onoga što smo planirali”, kazao je predsjednik DSV-a Usmen Baldži, i nastavio.

"Ovo su vanredni izbori i zaista ovo nije niakakv predizborni trik već su to naše redovne aktivnosti. To naravno znaju svi, a naročito mještani naših sela. Mi svake godine po nešto radimo o gradimo, i zato ova naša poseta se može posmatrati i kao početak kampanje i kao naše redovne aktivnosti.

Kao partija započeli smo još prje nekoliko godine projekte koji povezuju naša sela, i to je nešto što je bilo neophodno, jer se na taj način skraćuje udaljenost I poboljšava se komuikacija unutar same Gore.. Mi smo najpre  uradili put koji povezuje Radešu sa Lestanem, takođe povezali smo Zlipotok sa Kruševom, A u toku su radovi kao što vidite na povezivanju naša dva največa sela Broda i Restelice. Izgradnjom ovog putnog pravca povezuje se i Baćka sa selima Globočica, Zlipotok kao i Kruševo", kazao je Usmen Baldzi, predsjednik DSV-a.

Ukupna vrjednost  na otvarnju ovog puta ( grubi radovi) iznosi 110,000  eura, od toga 80 hiljada su iz budžeta Ministarastva za regionalni razvoj i 30 hiljada od strane Opštine Dragaš.

Izvor: (Redakcija gorapress.net / plaćen sadržaj)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš