Koalicija Vakat i ogranak PDK iz Dragaša potpisali koalicioni sporazum

Danas je u 10. časova u prostorijama Demokratske stranke Vatan, potpisan koalicioni sporazum između Demokratske stranke Vatan iz Dragaša, članice kolacije Vakat i ogranka PDK iz Dragaša.

„Ovim sporazumom će građanima Gore omogućiti veći nivo u ostvarivanju svojih prava na svim nivoima, a samim tim imati bolju,  polotičku ekonomsku i društvenu stabilnost.  Odluka o ulasku u koaliciju je doneta na sastanku izvršnog i glavnog odbora, nakon razmatranja svih ponuda od svih političkih opcija, istako je Usmen Baldži,  predsjednik Demokratske stranke Vatan, nastavio.

 Mi ovim potpisom nastavljamo kontinuitet u vlasti, a i ispunjenju predizbornih obećanja  o jedinstvu svih političkih subjekata u Gori, koji će najverovatnije biti  zajedno sa nama u istom stroju.

Posebno mi je drago da su sastanci na kojima se odlučivalo o veoma važnom pitanju protekli u jednoj demokratskoj atmosferi, gdje su svi mogli  izneti svoje stavovoe i mišljenja  te da je na kraju  prevladalo mišljenje koje vodi ka jedninstvu svih partija u Gori interesa njenjih građana, istako je između ostalog Usmen Baldži“, predsjednik DSV-a.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš