Za sada nepoznati povod

Gornji Krstac: Ubio se skočivši sa stene

Danas u popodnevnim časovima nakon dvočasovne potrage, mještani Gornjeg Krstaca pronašli su beživotno tjelo Adilja Selimija koji je skočivši sa stene u duboku provaliju na mjesto zvano“ Redžof kamen“ oduzeo sam sebi život.

Gornji Krstac: Ubio se skočivši sa stene

On je prema riječima njegovih ukućana iz kuće izašo oko 11 časova, obzirom da je poslednjih nekoliko mjeseci bio dosta bolestan te često govorio o suicidnim namjerama. Njegova žena čim je primjetila da je izašo iz kuće poslala je svoja dva maloletna djeteta da ga potraže i vide da li je negdje u komšiluku.Čim su vidjeli da ga nema počela je potraga za njim. Na početku je njegova supruga u potragu krenula sa svojim komšijama, a nakon dva sata u potragu se uključilo cijelo selo.

 Negdje oko 14 i 30 minuta grupa mještana koja je pretraživala to područj, pronašla ga je kako mrtav leži ispod visoke stene. Provalija sa koje je skočio bila je duboka skoro tridesetak metara.

Mještani su odmah pozvali policiju koja je stigla veoma brzo, zajedno sa doktorom koji je mogao da konstatuje samo smrt.

Nakon uviđaja i  pregleda tela od strane doktora, tjelo je predato familiji. Dženaza nastradalog mještanina obavi će se sutra na seoskom groblju u selu Gornji Krstac.

Adilj Selimi rođen je 1952. godine u selo Gornji Krstac. Bio je oženjen i otac je dvoje maloletne djece.

Izvor: (Gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš