JAVNO SAOPŠTENJE

GIG: Podržavamo opravdane zahteve i mirne proteste meštana sela Vranište

Politička partija Građanska inicijativa Gore sa sedištem u Dragašu,je na sednici Glavnog odbora održanoj u subotu 22.10.2016.godine,razmatrajući nametnute probleme za mestane sela Vranište,povodom ugrožavanja njihove nepokretne imovine kao i eko sistema na zv.mestu Vraniško polje,a zbog radova oko izgradnje mini hidrocentrala na tom prostoru,izdaje sledeće

GIG: Podržavamo opravdane  zahteve i mirne proteste meštana sela Vranište

                                                                  JAVNO SAOPŠTENJE

Građanska inicijativa Gore u potpunosti podržava opravdane zahteve i mirne proteste meštana sela Vranište koji su preduzeti u cilju zaštite njihovih Ustavom i zakonima zagarantovanih prava.

Pozivamo meštane sela Vranište da,kao i do sada svoje zahteve u rešavanju ovog problema traže i ostvaruju kroz institucije sistema,na miran i dostojanstven način.

Takođe,pozivamo nadležne inistitucije da u skladu sa zakonom izađu u susret opravdanim zahtevima meštana sela Vranište i iznađu pravedno rešenje ovog problema.

Politička partija Građanska inicijativa Gore će preko svojih organa i predstavnika dati svoj doprinos u prevazilaženju i rešavanju nastale situacije.

U Dragašu,22.10.2016.godine

                                                                                                                         Glavni odbor GIG-a

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš