Dragaš: Zbog velikih snježnih padavina u četvrtak neće biti nastave

Zbog velikog snježnog nevremena koje je zahvatilo opštinu Dagaš, direktor Direktorijata opštine Dragaš, Vloran Cenaj doneo je odluku da se sutra obustavi nastava. Obavšetenje koje je itdao Direktorijt prenosimo u cjelosti.

Dragaš: Zbog velikih snježnih padavina u četvrtak neće biti nastave

Obavještenje

 

Obavještavaju se svi učenici i nastavnici opštine Dragaš da zbog jakih snježnih padavina, jakog vjetra i opasnosti koje učenici mogu naići tokom putovanja do škole, da je Direktorat za obrazovanje opštine u Dragašu donio Odluku da se sutra 06.02. 2020. obustavlja nastava. Izgubljeni dan biće nadokanđen u subotu.

Redovna nastava se nastavlja u petak, 07.02.2020.

S poštovanjem


Direktor za obrazovanje u Dragašu


MSc.Vloran Cenaj

Njoftim

Njoftohen të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit e komunës së Dragashit se për shkak të reshjeve të shumta të borës, erërave të forta dhe rrezikshmërisë që mund të hasin nxënësit gjatë udhëtimit për në shkollë, drejtoria e arsimit në Dragash ka marrë vendim që nesër me datë 06.02.2020 të pezullohet mësimi. Dita e humbur do të zëvendësohet në një ditë të shtunë.
Mësimi i rregullt vazhdon të premten me datë 07.02.2020.

Me respekt


Drejtori i Arsimit në Dragash


MSc. Vloran Cenaj

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš