Dragaš: Zbog snjega mnogi lokalni putevi neprohodni

Kiša koja je neprekidno padala zadnjih nekoliko dana, sinoć je u kasnim vječernji časovima prešla u snjeg. Snjeg koji od sinoć pada, zatvorio je lokalne puteveprema naseljima koja se nalaze na većoj nadmorskoj visini. U samoj Opštini Dragaš, snjega ima oko dvadesetak centimetara.

Najpre jak vjetar, a kasnije težak i vlažan snjijeg,

polomio je i mnoga stabla koja su preprčila i blokirala mnoge lokalne putne pravce,  a  težak i vlažan  snjijeg polomio je mnoge bandere i pokidao kablove na električnim vodovoma, tako da  u mnogim naseljima od jutros nema struje.

Prema informacijama sa terena visina snježnog pokrivača u naseljima sa većom nadmoerskom visinom ( Restelica, Brod, Zlipotok, Radeša ) iznosi oko četrdeset cenrimetara.

Službe za održavanje regionalnih putnih pravaca sinoć i jutros nisu bile na terenu, tako da je put  prema Regionalnim putnim pravcima teško prohodan.

Direktorijat za hitne intervencije Opštine Dragaš jutros rano je poslao svoje kamione na terenu, i do poslepodnevnim časovima očekuje se da svi putevi budu prohodni, kazao je za naš portal Tafilj Krasnići, direktor Direktorijata za hitne intervencije u Opštini Dragaš.

Izvor: (Gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš