Dragaš: Snježni nanosi i do jednog metra

Novi talas snježnog nevremena zahvatio je sinoć opštinu Dragaš. Snjeg praćen jakim vetrom napravio je na pojedinim mjestima velike snježne nanose.

Visina snježnog pokrivača se kreće između 30 i 60 centiemtara. A na pojedinim mjestima ima velikih nanosa koji su iznad jednog metra. Uprkos velikom snježnom nevremenu situacija ne putevima u opštini Dragaš je veoma stabila. Novi gradonačelnik Opštine Dragaš. Šaban Šabani kazao je za naš portal, da je ekipa Direktorijata za hitbne intervencija sinoć celu noć bila na terenu, tako je je jutros rano bio veoma mali broj lokalnih puteva koji nije bio  prohodan.

„Do devet časova gotovo svi lokalni putni praci će biti otvoreni, kaže gradonačelnik i nastavlja. Imamo malih problea sa malim kamionom koji bi trebao ići za selo Baćka, jer za sada još tamo nismo uspeli da stignemo, ali se nadam da će do kraja dana svi putevi na području opštine Dragaš biti prohodni, kazao je za gorapress, Šaban Šabani, gradonačelnik Opštine Dragaš.

Takođe i regionalni putni pravci na području Opštine Dragaš su prohodni, kompanija „ Drini Kompani“ koja održava regionalne putne pravce je 24 časa na terenu. Savetuje se vozačima da na put ne kreću bez zimske opreme naročitu prema naseljima koja se nalaze na većoj nadmorskoj visini.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš