Dragaš: Osigurana sredstva za asfaltiranje posljednjeg kilometara puta od Restelice do Srezimira

Danas je na redovnoj sjednici Komiteta za zajednice donijeta odluka da se i posljednji kilometar puta od Restelice do Srezimira finansira od strane Opštine Dragaš.

Dragaš: Osigurana  sredstva za asfaltiranje posljednjeg kilometara puta od Restelice do Srezimira

Ovo je za naš portal potvrdio predsjedavajući komiteta za zajednice, Munir Jonzui koji  je istakao da je  u posljednje  dvije  godine Opština Dragaš izdvojila pola miliona eura za završetak radova na putu Restelica Srezimir, ali da je bilo neophodno asfaltiranje još 1140 metra, te daje na današnjem sastanku Komiteta za zajednice donijeta odluka da se iz budžeta Opštine osiguraju sredstva kako bi se put završio do same granice s Republikom Sjevernom Makedonijom.                   
"Mislim da je to bila naša obaveza, kaže Munir Jonuzi" odbornik u SO Dragaš ispred Koalicije Vakat i predsjednik Komiteta za zajednice i nastavlja. "Ako smo do sada finansirali 16 kilometra puta prema Srezimiru, logično je da i za  ovaj posljednji kilometar puta Opština Dragaš osiguramo sredstva. Znam da predstavnici pojedinih političkih opcija pokušavaju da daju lažne informacije o tome kakao su oni objezbedili sredstva i da dovode razne ministre i zamjenike zloupotrebljavajući svaku njihovu šetnju u planinu, ali je naša obaveza da govorimo istinu kako bi  građani znali  ko je ovaj projekat gurao do kraja, a ko je bio protiv.

Ja ću samo reći da je Demokratska stranka Vatan bila pokretač  ovog projekta i cijelo vrijeme je objezbeđivala sredstva, a da su drugi i politički subjekti iz Gore u većini slučajevi bili protiv", kazao je Munir Jonuzi.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš