Detalji tragične smrti Goranaca ubijenog u Beogradu

Trebalo da se oženi, cela porodica na sedativima !

Elmir Ibrahimi (34), rodom iz Dragaša na Gori, ubijen je preksinoć u blizini Zrenjaninskog puta u Beogradu, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Trebalo da se oženi, cela porodica na sedativima !

Ibrahimi je upucan u grudi i sam je džipom "folksvagen tuareg" krenuo u Urgentni centar preko Pančevačkog mosta. Tu više nije imao snage da vozi i zaustavio se nasred puta. Pre nego što je umro, kratko je promrmljao policajcima da ne zna ko je pucao na njega.

U policiji kažu da je Elmir radio u Borči, a radio je i kao auto-mehaničar u servisu na Zrenjaninskom putu.

- U prvi mah izgledalo je kao samoubistvo, ali sve ukazuje da je neko pucao na njega. Ibrahimi je zatečen u levoj, bržoj traci Pančevačkog mosta, kako kleči pored vozačevih vrata sa glavom unutar vozila. Imao je ustrelnu ranu sa desne strane grudi.

Jedva je izustio da ne zna ko je pucao na njega. To je sve što je rekao pre nego što se onsevestio. Istraga napreduje i očekujemo da ovaj zločin brzo bude rasvetljen.

Ispitivanjem svedoka i pregledom njegovog mobilnog telefona došli smo do podataka o osobama sa kojima je poslednji put komunicirao - rekli su nam u policiji.

Elmirov kolega iz servisa Mile Živković kazao nam je da se Ibrahimi normalno ponašao i nije se žalio da ima problema. Prema njegovim rečima, Elmir je planirao da se uskoro oženi.

- Bio je veseo, raspoložen, normalan čovek. Nikada nam nije ni nagovestio da ima probleme, da ga neko juri. Planirao je svadbu, koja je trebala da bude za nekoliko meseci. Kada sam čuo na televiziji da je ubijen, nisam mogao da verujem - dodaje Mile.

- Ne znamo ni ko je pucao u njega, ni zašto, ni gde. Pitam se zašto nas Elmir nije pozvao kada su ga upucali, nego je sam krenuo ka bolnici... Svi smo u kući na sedativima. Majka mu je srčani bolesnik i ne znam kako će izdržati sve ovo - kazao je ujak, zamolivši da mu ne objavimo ime.

Izvor: (srbijadanas)

Vezani članci

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš